Gå direkt till innehåll

Ämnen: Media, kommunikation

Strawberry blir officiell hotellpartner till Melodifestivalturnén 2024

Strawberry blir officiell hotellpartner till Melodifestivalturnén 2024

Det står nu klart att det är Strawberry som tar över det ärofyllda uppdraget som officiell hotellpartner till Melodifestivalturnén under nästa år.
Avtalet innebär att personal och artister kommer att bo på Strawberryhotell runt om i landet. Deltävlingarna i Melodifestivalen 2024 genomförs i Malmö, Göteborg, Växjö, Eskilstuna, Karlstad med finalen i Stockholm den 9 mars.
- Att Live Nation va

Petter Stordalen

Petter Stordalen auktionerar ut inspirationsföreläsning till förmån för Musikhjälpen

Musikhjälpen pågår i Göteborg 12-18 december med temat “För en tryggare barndom på flykt från krig”. För att bidra till insamlingen auktionerar Nordic Choice Hotels ut en inspirationsföreläsning med Petter Stordalen under 2023. Budgivningen startar på 50.000 kr.
Petter Stordalen har alltid engagerat sig för människor och hans hotellkedja Nordic Choice Hotels ser kulturen och människorna i bola

Foto: Erik Krafft

Nordic Choice Hotels byter namn till Strawberry

Under de senaste 25 åren har Nordic Choice Hotels etablerat sig som en av de största aktörerna i resebranschen i Norden. Under de kommande 10 åren ska hotellkoncernen dubbla antalet hotell samt utvidga fördelarna och tjänsterna som ingår i lojalitetsprogrammet. Ambitionen är att skapa ett ekosystem av egna varumärken och externa partners som erbjuder upplevelser i Norden. 
- Tillsammans med fan

Blocket Jobb hjälper till att hitta arbete åt Nordic Choice-medarbetare

Blocket Jobb hjälper till att hitta arbete åt Nordic Choice-medarbetare

För att underlätta för arbetsgivare har Blocket Jobb tagit fram initiativet “talanger sökes och talanger finnes”. Det handlar om att matcha företag som tvingas varsla med företag som fått ett ökat behov av personal. Först ut att använda tjänsten är Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels ett av Sveriges mest rekommenderade varumärken

YouGov har i BrandIndex tittat närmare på vilka företag och varumärken som är bra på att skapa ambassadörer, det vill säga nöjda kunder som rekommenderar dem och deras varumärke till vänner och bekanta. Ny på listan för 2019 är Nordic Choice Hotels som är Sveriges tionde mest rekommenderade varumärke.

Bettina Flatland och Ann Ekengren.

Strategiska rekryteringar inom HR och kommunikation

Nordic Choice Hotels planerar för fortsatt kraftig tillväxt kommande år. I linje med det förstärks nu den nordiska organisationen med strategiska rekryteringar inom HR & företagskultur samt kommunikation & PR. Ny Senior Vice President People & Culture blir Ann Ekengren och ny Director of Communications blir Bettina Flatland.

Petter A Stordalen

Petter Stordalen korad till Norges mest innovativa ledare

700 kommunikationsexperter har sagt sitt. Nordic Choice Hotels ägare och grundaren av Strawberry, Petter A Stordalen har utsetts till Norges mest innovativa ledare i den årliga undersökningen Kommunikatören.

Ny VD på designhotellet Nordic Light

Nordic Light Hotel i Stockholm har fått ny VD och hotelldirektör. Det är hotellkonsulten David Bergling som handplockats till uppdraget. David kommer närmast från verksamhet i det egna bolaget Summerbird AB som bland annat varit med att etablera hotellen Ett Hem och Sandhamn Seglarhotell.

Petter A Stordalen.

Magi i fokus när Stockholms största hotellprojekt invigdes

Kön var lång när gästerna strömmade till för att delta vid invigningen av det nya Brunkebergstorg med de två hotellen At Six och Hobo samt restaurangen Tak. Inför 1000 inbjudna gäster genomförde ägaren Petter A Stordalen två legendariska illusionsnummer som inkluderade en motorcykel och ett sylvasst svärd. På scenen skapade Sabina Ddumba, Petter Alexis, Mike Perry, Damn och DJ Phaxx magi.

Petter A Stordalen och Torgeir Silseth

Rekordår för Nordic Choice Hotels

2016 blev ett historiskt bra år för Nordic Choice Hotels. Utöver att ha levererat koncernens bästa resultat någonsin, gjorde Nordic Choice Hotels rent bord vid årets branschgala Grand Travel Award genom att ta hem utmärkelserna ”bästa hotellkedja i Sverige, Norge och Norden”.

Petter Stordalen på Nordic Choice Tour Helsingfors.

Nordic Choice Hotels vann europeiskt kommunikationspris

Då Europas främsta prisutdelning inom reseliv, HSMAI Europe Awards, arrangerades i Amsterdam utsågs Nordic Choice Hotels till vinnaren i kategorin “Communication”. Dessutom vann man priset för "Best Company Culture" för projektet Nordic Choice Tour.

Idag klockan 08:00 var At Six reception färdig för att hälsa de första gästerna till hotellet välkomna.

Brunkebergstorg har återuppstått

Efter två och ett halvt år av byggande öppnades idag nya Brunkebergstorg upp för Stockholmare och stadens besökare. Först ut var hotellen Hobo och At Six samt restaurangen Tak. Med en ambition om att väcka Brunkebergstorg till liv igen vill kvarteret skapa centrala Stockholms mest pulserande område och i förlängningen öka Stockholms attraktionskraft.

Nordic Choice Hotels lanserar ny mobilapp.

Kraftigt ökande mobiltrend bland skandinaver

På ett år har hotellbokningar via mobilen fyrdubblats för Nordic Choice Hotels. För att förenkla för gästerna lanserar därför Nordic Choice Hotels som första nordiska hotellbolag en helt ny app.

Nordiskt avtal med Canal Digital

Nordic Choice hotels har ingått ett samarbete med Canal Digital som innebär att koncernens hotell i Norden nu kommer att ha tv-lösningar från Canal Digital. Det nya avtalet betyder att Canal Digital kommer att erbjuda tv-underhållning på runt 30 000 hotellrum samt i hotellens lobbyområden och barer.

Petter A Stordalen

Pressinbjudan: Petter Stordalen presenterar nya ministrar

På plats i Almedalen kommer entreprenören Petter A Stordalen presenterar en toppning av Stefan Löfvens lag. Det är fem nya ministrar som var och en utmärkt sig för sitt engagemang som de kombinerat med stor genomförandekraft.

Nordic Choice Hotels re-lanserar doggy bagen

Nordic Choice Hotels re-lanserar doggy bagen

Nordic Choice Hotels inför en ny policy på sina à la carterestauranger Brasserie X och Kitchen & Table. Restaurangerna kommer med start nu i april att aktivt erbjuda sina gäster doggy bag ifall de inte ätit upp sin mat. Genom den nya policyn vill man bidra till att minska matsvinnet.

Nordic Choice Hotels först i Norden med Apple Pay

Nordic Choice Hotels först i Norden med Apple Pay

Som första hotellkedja i Norden, och en av de första utanför USA, introducerar nu Nordic Choice Hotels den kontantlösa betalmetoden Apple Pay på sina hotell. Tjänsten är den första globala lösningen som av branschen räknas kunna revolutionera människors betalbeteende.

Visa mer