Gå direkt till innehåll

Ämnen: Transport

Från vänster: Geir Karlsen, Petter Stordalen och Christoffer Sundby

Spenn blir namnet på Strawberry och Norwegians gemensamma förmånsvaluta

Mot slutet av året lanserar Norwegian och Strawberry sin gemensamma förmånsvaluta för lojalitetsprogram, Spenn, som också blir namnet på företaget. Christoffer Sundby, idag direktör för marknadsföring och kunder på Norwegian, är tillsatt som VD att leda det nystartade företaget.

Den nya förmånsvalutan kommer att heta Spenn och kommer att kunna användas av både Strawberry och Norwegians medl

Nordic Choice Hotels i nytt samarbete kring klimatsmarta on-demand transporter

Nordic Choice Hotels i nytt samarbete kring klimatsmarta on-demand transporter

Med fokuset att erbjuda hotellgästen upplevelser som förhöjer och förenklar hotellvistelsen samtidigt som den bidrar till att styra samhället i en grön riktning så har Nordic Choice Hotels ingått ett samarbete med MobilityTech-bolaget AYO om installation av el-scootrar på 82 av sina hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Nordic Choice Hotels i samarbete med Royal Caribbean

Nordic Choice Hotels i samarbete med Royal Caribbean

Skandinavers lust att ge sig ut på en kryssning till sydligare breddgrader har aldrig varit större. Från och med idag tjänar därför medlemmar i Nordic Choice Club bonuspoäng på sina kommande kryssningar med Royal Caribbean och får ta del av unika erbjudanden från företaget.

Gustav Stenbeck miljömäktigast i hotellbranschen

Med läsarnas hjälp så korade idag tidningen Miljöaktuellt Sveriges 101 miljömäktigaste personer 2015. Vinnarna utsågs efter nomineringar från tidningens läsare. Nordic Choice Hotels miljöchef Gustav Stenbeck utsågs till miljömäktigaste i hotellbranschen.

Västmanland tippas som vinnare av nordisk mattävling

Västmanland tippas som vinnare av nordisk mattävling

Nu är jakten igång för att hitta länets bästa matentreprenörer som har de bästa lösningarna för god, hälsosam och hållbar mat. Vinnaren av Local EAT Award koras i juni och får 100 000 kronor.