Gå direkt till innehåll

Ämnen: Sport

Populära Hotel Sveitsi blir snart del av Strawberrys växande hotellportfölj

Populära Hotel Sveitsi blir snart del av Strawberrys växande hotellportfölj

I hjärtat av den kanske mest spännande delen av södra Finland tronar Hotel Sveitsi. Hotellet med sin fantastiska belägenhet i storslagen natur blir efter myndigheternas tillstånd snart en del av Strawberrys Nordiska hotellportfölj.

Hotel Sveitsi kommer inom kort att ingå i det nordiska hotellföretaget Strawberrys hotellportfölj. Hotellet ligger i hjärtat av det vackra och orörda naturområde

Strawberry etablerar sig i finska Åbo

Strawberry etablerar sig i finska Åbo

Strawberry fortsätter sin expansion på den finska marknaden. Hösten 2028 öppnar ett nytt fullservicehotell i episcenter av stadens, och ett av Finlands, största utvecklingsprojekt just nu Ratapiha Arena.

Visionsbild över Strawberry Arena. Foto: baraBild

Nationalarenan i Solna byter namn till Strawberry Arena

Från och med den 12 juli kommer Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och hela Sveriges arena byta namn till Strawberry Arena. Det nya avtalet mellan Strawberry och Stockholm Live innebär att Strawberry blir ny namnpartner till arenan.
Arenan är platsen för de största mötena, upplevelserna och ögonblicken i Sverige och Norden. Samarbetet går väl i linje med Strawberrys ambition at

Quality Hotel gör storsatsning på inomhusgolf

Quality Hotel gör storsatsning på inomhusgolf

I samarbete med Indoor Golf Group öppnar nu Quality Hotel upp sina lokaler för golfspelare. På utvalda hotell kommer inbitna golfare, eller nyfikna på att lära sig spelet, att kunna spela och träna med hjälp av toppmoderna golfsimulatorer.

Petter Stordalens Nordic Choice Hotels fick både gäster och anställda att svettas under september. Bild: Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels fick både gäster och anställda att svettas

Under september höjde Nordic Choice Hotels pulsen på både gäster och anställda. För varje halvtimme medarbetarna eller hotellens gäster tränade, skänkte hotellkoncernen 15 kronor till UNICEFs arbete mot barntrafficking i Asien, vilket resulterade i en donation på totalt över 1,6 miljoner kronor.

Nordic Choice Hotels springer för UNICEF

Nordic Choice Hotels springer för UNICEF

Den 22-23 augusti radar 160 anställda vid Nordic Choice Hotels upp sig när företaget deltar i UNICEF:s löpartävling Stafesten. Syftet med tävlingen är att samla in så mycket pengar som möjligt till UNICEF:s viktiga arbete för världens utsatta barn.

Bild: Nordic Choice Hotels

Fest när Stordalen invigde nytt Linköpings-hotell

Stämningen var på topp bland de 500 gästerna när Quality Hotel The Box invigdes i Linköping igår kväll. På plats var bland andra Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen och Kristin Kaspersen som var konferencier. Gästerna fick uppleva det nya hotellet med dess olika faciliteter och provsmaka restaurangens mat samtidigt som de bjöds på förstklassig underhållning av bland annat Hoffmaestro.

Eva Ottosson Rask

Destinationsutvecklingsproffs tar över Copperhill Mountain Lodge

Det blir Eva Ottosson Rask som tar över som VD och hotelldirektör för Copperhill Mountain Lodge i Åre. Eva kommer närmast från Clarion Hotel där hon både varit marknadschef för Stockholms största hotell Clarion Hotel Sign och nu senast VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapto. Hennes bakgrund är dock inom skidresebranschen.

Västmanland tippas som vinnare av nordisk mattävling

Västmanland tippas som vinnare av nordisk mattävling

Nu är jakten igång för att hitta länets bästa matentreprenörer som har de bästa lösningarna för god, hälsosam och hållbar mat. Vinnaren av Local EAT Award koras i juni och får 100 000 kronor.