Gå direkt till innehåll

Regioner: Västerbotten

Nya Clarion Hotel i Umeå

Nordic Choice öppnar nytt hotell i centrala Umeå

Resultaten för Nordic Choice Hotels i Umeå talar sitt tydliga språk. Hotellrummen räcker inte till. Tillsammans med fastighetsägaren Diös startar därför bygget av ett nytt Clarion Hotel på Storgatan i centrum. 2021 öppnar det 289 rum stora hotellet.

Bild: Nordic Choice Hotels

​Hotellrebellen Comfort Hotel satsar stort i Umeå

Idag slår nybyggda Comfort Hotel Umeå City upp portarna. Det blir Nordic Choice Hotels tredje hotell i staden, där de sedan tidigare har Comfort Hotel Winn och Clarion Collection Hotel Uman.

Comfort Hotel Umeå City

Nytt Comfort Hotel i Umeå

Sommaren 2018 slår dörrarna upp till ytterligare ett Comfort Hotel i Umeå. Hotellet är resultatet av ett franchiseavtal mellan Nordic Choice Hotels och Hilding Hotel Group. Det 150 rum stora hotellet vid Renmarkstorget i Umeå beräknas öppna sommaren 2018.

Umeå Smakfestival

Nordisk hållbarhetstävling fick smak på Umeå

Det blev en festival i Umeå som bygger på matglädje och lokal och hållbar mat och dryck som vinner årets Local EAT Award i norra Sverige. Umeå Smakfestival får nu chansen att tävla om huvudpriset på 100 000 kronor och mentormöte med entreprenören Petter Stordalen.

Samiska Apoteket utsedda till norra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar

Imorgon koras Samisk Apoteket i Västerbotten till norra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar vid en tillställning på Clarion Collection Hotel Uman i Umeå. Det är efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under våren som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts.

Kostenheten i Södertälje utsedda till svenska mathjältar

Idag korades Kostenheten i Södertälje till svenska mathjältar för region storsverige vid en tillställning på Clarion Hotel Arlanda Airport. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.