Gå direkt till innehåll

Ämnen: Utnämningar

Anna Eklund

Clarion Collection Hotel rekryterar nygammal stjärna som ny Driftsdirektör för Sverige

Clarion Collection, som flera gånger blivit framröstad till Nordens mest populära hotellkedja, rekryterar Anna Eklund som högst ansvarig för driften i Sverige. Kedjans koncept där det bjuds både på fika och kvällsmat, tillsammans med en varm känsla med hög servicenivå på hotellen, är högt värdesatt av medlemmarna i Strawberry.
Anna kommer senast från rollen som Hållbarhetschef på Helsingborgs

Erika Granlund ny VD för Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall

Erika Granlund ny VD för Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall

Det är en riktig kameleont som tar över Sundsvalls populäraste hotell Clarion Collection Hotel Grand. Finns det en serviceutmaning som kräver en person med driv och engagemang så har Erika antagit den. Från värdinna och guide på M/F Vindhem af Sundsvall till eldsjäl på Friskis & Svettis i Norge men framförallt gedigen erfarenhet från restaurang- och hotellbranschen.

Jessica Johansson

Jessica Johansson ny kapten för Clarion Collection Hotel Fregatten

Det blir helsingborgaren Jessica Johansson som tar över kompassen för att navigera Fregatten mot nya mål. Jessicas resa har fram till nu gått via The Wedding Planning Academy i London, marknads- och försäljningschef i Bryssel till Business Opportunity Manager i Falkenberg. Nästa destination är Varberg och rollen som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Fregatten.

Quality Hotel 11

Förarbyte för Quality Hotel i Göteborg

Quality Hotel 11 med klassiska Eriksbergshallen samt Quality Hotel Winn på Hisingen i Göteborg får nya chefer. Två erfarna interna stjärnskott som genomgått Nordic Choice Hotels högsta ledarskapsprogram får nya utmaningar.

Ledare påväg till nya utmaningar. Från vänster Sam Radstake Nissen och Robin Azad.

Direktörsswop för Comfort Hotel

Sam Radstake Nissen blir hotelldirektör för skandinaviens första nollenergihotell Comfort Hotel Solna som öppnar 1 april och Robin Azad tar över ansvaret för Comfort Hotel Kista.

Nordic Choice Hotels förstärker koncernledningen

Nordic Choice Hotels förstärker koncernledningen

Med en historisk hotelltillväxt i plan, anställs Katalin Paldeak på en nyinrättad tjänst som Chief Operating Officer (COO) för Nordic Choice Hotels. Trond Bastiansen som COO för de tio fristående hotellen inom Nordic Hotels & Resorts.