Gå direkt till innehåll

Ämnen: Turistnäring, turism, resor

Hotel Mestari 1

Clarion Hotel öppnar cityhotell i centrala Helsingfors

På 30-talet samlades Finlands expertis inom byggande och skapade tillsammans sitt nya högkvarter. I takt med att verksamheten växte och utvecklades så gjorde byggnaden detsamma. I början av 2000-talet hade behoven förändrats och fastigheten påbörjade en transformation till hotell. Sommaren 2024 är det åter dags för ytterligare en milstolpe i byggnadens historia. Hotel Mestari tas över att den nord

Stockholms största hotell Quality Hotel Friends byter namn till Quality Hotel Strawberry Arena

Stockholms största hotell Quality Hotel Friends byter namn till Quality Hotel Strawberry Arena

Den 12 juli, i samband med att Strawberry tar över namnsponsorskapet på Sveriges största arena, byter även koncernens hotell i direkt anslutning till arenan namn. Hotellet har 650 rum och är ett populärt besöksmål för arenabesökare, barnfamiljer och konferensgäster.
- Vårt stora Quality-hotell i Solna betyder såklart jättemycket för hotellmarknaden i hela Stockholm och för besökarna på arenan.

Strawberry öppnade Finlands största hotell

Strawberry öppnade Finlands största hotell

Efter nästan tre års byggande kunde Clarion Hotel Helsinki Airport och Comfort Hotel Helsinki Airport äntligen öppna dörrarna till Finlands största hotellkomplex. Totalt är det 37 500 kvadratmeter med 716 gästrum, 21 mötesrum och en 826 kvadratmeter stor bankettsal som nu kan välkomna gäster vid terminalen på Helsingfors Vanda flygplats.

Strawberry utökar sin portfölj i Danmark med The Reef.

Strawberry utökar sin portfölj i Danmark med The Reef

I slutet på april blev det offentligt att Strawberry har ingått samarbete med Stena Line och tar över driften av The Reef i Frederikshavn, Nordjylland den 1 juni. Hotellet kommer att ingå i koncernens kedja Quality Hotel som nu påbörjar arbetet med att vidareutveckla det framgångsrika konceptet. Kedjan har ambitiösa planer för vattenparken, de gemensamma områdena och restaurangkonceptet.
The Re

Strawberry utökar hotellportföljen i Finland genom Helsingfors tidigare stadsfängelse

Strawberry utökar hotellportföljen i Finland genom Helsingfors tidigare stadsfängelse

Det är en bit av Helsingfors historia som nu mycket påtagligt blir en del av hotellkoncernen Strawberrys hotellportfölj i Finland. Det välkända tidigare stadsfängelset på Skatudden, beläget vid havet precis intill Salutorget och Helsingfors centrum, blir Strawberrys femtonde hotell i den finska huvudstaden.
2002 stängdes det välkända fängelset i Helsingfors och den sista fången släpptes ut. Fem

Petter Stordalens hotellkedja Comfort etablerar sig i Sundsvall

Petter Stordalens hotellkedja Comfort etablerar sig i Sundsvall

Hotellkedjan Comfort Hotel etablerar sig i Sundsvall genom ett samarbete med hotelloperatörsbolaget Gest Hotels. Hotellkedjan kommer att erbjuda bästa läge och urban design till rimliga priser. Comfort Hotel Sundsvall öppnar i juni 2024 och kommer att ha 203 rum med restaurang, gym, bastu och möteslokaler.

Låt spelet börja!

Next Generation Meetings (NGM) arrangeras för åttonde året i rad och har som mål att inspirera och lyfta fram trender inom möten och event. Målgrupper är PR-/reklambyråer samt arrangörer och bokare av möten och events. Under årets arrangemang får du bland annat träffa Andrew Grill som för första gången besöker Sverige.