Gå direkt till innehåll

Ämnen: Teknologi, allmänt

Strawberry tar nästa steg i att förbättra gästresan

Strawberry tar nästa steg i att förbättra gästresan

Som en del av koncernens strategi att erbjuda enastående gästupplevelser, erbjuder nu Clarion Hotel Post mobila nycklar i Google Wallet™. Hotellgruppen är den första hotellkedjan i världen att erbjuda tjänsten.
Lanseringen av hotellnycklar i Google Wallet är resultatet av ett nära samarbete mellan Strawberry, Vingcard (ett ASSA ABLOY-företag) och Zaplox. För Strawberry möjliggör detta inte bar

VANN PRIS: I maj tilldelades Strawberry priset "Trailblazer of the Year" på MEWS Unfold

Digital transformation på Strawberry skapar resultat

Under de senaste 18 månaderna har Strawberry genomfört ett av Europas största digitaliseringsprojekt inom hotellbranschen. En genomgående förnyelse av alla digitala verktyg i koncernen har förenklat vardagen för de anställda på över 200 hotell och möjliggjort nya intäktsströmmar.

Den digitala förnyelsen gynnar 9 miljoner gäster per år med bättre lösningar för självbetjäning och förstärker d

Clarion Hotel Post, det första hotellet i Norden med rumsnycklar i Apple Wallet

Strawberry lanserar rumsnyckel i Apple Wallet

Under sommaren kan gäster som bor på Clarion Hotel Post enkelt lägga till sin rumsnyckel i Apple Wallet. För att bekvämt komma in i sitt hotellrum krävs en enkel knapptryckning på en iPhone eller Apple Watch. Hotellet är den första av Strawberrys (tidigare Nordic Choice Hotels) egendomar som lanserar den här funktionen.
Lanseringen av rumsnycklar i Apple Wallet är ett samarbete med ASSA ABLOY G

Initiativtagarna Lidls Vernes Popara och Clarion Hotel Malmö Lives Jens Lyckman.

Nordic Choice Hotels och Lidl i unikt samarbete kring rekrytering

Nordic Choice Hotels ingår idag ett unikt branschöverskridande samarbete med Lidl Sverige för att hjälpa varslade medarbetare till ny försörjning. Syftet förutom att hjälpa drabbade utifrån coronakrisen är att tillfälligt stärka upp den befintliga personalstyrkan på Lidl för att kunna säkerställa att butiker kan hållas öppna och att varuförsörjningen fungerar som den ska.

Konferensrummet Santiago Bernabéu på Quality Hotel™ Friends är ett av många rum som du kan boka genom den nya funktionen.

Framtiden har nu nått konferensvärlden - Onlinebokning förenklar för konferensbokare

Utvecklingen i samhället går i rekordfart. Allt fler områden digitaliseras. Människors och företags vardag förenklas. Ett område som varit undantaget från denna utveckling är konferenser. Nordic Choice Hotels lanserar nu en onlinetjänst för bokning av konferenslokaler, utrustning och mat. Tjänsten är den första i sitt slag och har under lång tid varit efterfrågad av konferensbokare.