Gå direkt till innehåll

Ämnen: Barn, ungdom

Strawberry går in som partner i projektet Rätt Kurva för att motverka gängkriminalitet

Strawberry går in som partner i projektet Rätt Kurva för att motverka gängkriminalitet

Projektet Rätt Kurva kommer ursprungligen från Tyskland och drivs i Sverige av Polisen, NOA och Socialstyrelsen, med organisationen Beredskapslyftet som mellanhand mellan myndigheter och näringsliv.
Rätt Kurva är ett långsiktigt brottsförebyggande program där polismyndigheten och socialtjänsten samarbetar. Strawberry går in i projektet för att på sikt kunna bidra med jobb och mentorskap till

Årets julklappsinsamling drar igång.

Halvmiljonsvallen ska sprängas när Nordic Choice Hotels för tionde året i rad startar sin julklappsinsamling

Sedan starten 2012 har Nordic Choice Hotels genom sina gäster samlat in 446 370 julklappar till barn och vuxna i en krävande livssituation genom satsningen "Ensam julgran". Nu drar årets insamling igång och målsättningen är tydlig. Insamlingen som firar 10 år ska passera halvmiljonsvallen.
Nordic Choice Hotels drygt 210 hotell samlar sedan 2012 in julklappar på uppdrag av lokala organisationer

Nordic Choice Hotels tar action för att alla ska få en god jul

Nordic Choice Hotels tar action för att alla ska få en god jul

Det har blivit en tradition att de enskilda hotellen inom Nordic Choice Hotels samlar in julgåvor till utsatta barn. Till följd av covid-19 och den ensamhet som många känner så är behovet av uppskattning och en gåva större än någonsin. Nu startar årets viktigaste insamling.

Insamling av julklappar på Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Insamlingsrekord av julklappar till barn

Aldrig tidigare har Nordic Choice Hotels samlat in fler julklappar genom Ensam julgrans-kampanjen. Jämfört med 2016 så var ökningen på över 22 procent. Tillsammans med årets insamlade 63 880 julklappar så har Nordic Choice Hotels sedan starten 2012 samlat in 303 880 julklappar till utsatta barn.