Gå direkt till innehåll

Ämnen: Livsstil

Populära Hotel Sveitsi blir snart del av Strawberrys växande hotellportfölj

Populära Hotel Sveitsi blir snart del av Strawberrys växande hotellportfölj

I hjärtat av den kanske mest spännande delen av södra Finland tronar Hotel Sveitsi. Hotellet med sin fantastiska belägenhet i storslagen natur blir efter myndigheternas tillstånd snart en del av Strawberrys Nordiska hotellportfölj.

Hotel Sveitsi kommer inom kort att ingå i det nordiska hotellföretaget Strawberrys hotellportfölj. Hotellet ligger i hjärtat av det vackra och orörda naturområde

Clarion Hotel öppnar i Södertälje

Clarion Hotel öppnar i Södertälje

Hösten 2023 öppnar Clarion Hotel ett nytt hotell i Södertälje. Det blir hotellkedjans första i stan och målsättningen är att skapa stans populäraste mötesplats.

Nya Clarion Collection i gamla tapetfabriken i Sickla.

Tapetfabriken i Sickla blir ett Clarion Collection Hotel

1906 öppnades med pompa och ståt Kåbergs tapetfabrik i Sickla utanför Stockholm. Nu mer än 100 år senare är det klart att den ikoniska byggnaden blir ett Clarion Collection Hotel. Hotellet öppnar våren 2020 och blir en viktig pusselbit i arbetet med att utveckla stadsdelen Sickla till en levande stadsmiljö natt som dag.

The Box Hotel

Nordic Choice Hotels köper tre hotell i Linköping

Idag den 6 december övertar Nordic Choice Hotels Best Western Hotel Linköping, Best Western Plus Priceless Hotel och ägandet i det nya The Box Hotel. Tillsammans med Quality Hotel Ekoxen blir därmed Nordic Choice Hotels marknadsledande i Linköping.