Gå direkt till innehåll

Ämnen: Data, Telekom, IT

Strawberry lanserar den nya hotellkedjan Stopover

Strawberry lanserar den nya hotellkedjan Stopover

Nästa år öppnar det första hotellet av ett 20-tal i den nya hotellkedjan Stopover. De klimatsmarta hotellen har elbilsresenären i fokus och förutom en skön säng att sova i, digitala och effektiva gästlösningar så erbjuds också spännande tjänster för både barnen och de fyrfota familjemedlemmarna.

Marianne Orderud tillträder positionen som Vice President Marketing & Digital Sales i Strawberry.

Strawberry rekryterar ny VP Marketing & Digital Sales

Det blir Marianne Orderud som tillträder positionen som Vice President Marketing & Digital Sales. Marianne kommer senast från tjänsten som Marknad- och Kommunikationsdirektör på SATS.
Positionen som VP Marketing & Digital är en nyckelroll i Strawberrys plan om ytterligare tillväxt, och ambitionerna för framtiden är större än någonsin. Med nya partners i lojalitetsprogrammet och en ambit

Clarion Hotel Post, det första hotellet i Norden med rumsnycklar i Apple Wallet

Strawberry lanserar rumsnyckel i Apple Wallet

Under sommaren kan gäster som bor på Clarion Hotel Post enkelt lägga till sin rumsnyckel i Apple Wallet. För att bekvämt komma in i sitt hotellrum krävs en enkel knapptryckning på en iPhone eller Apple Watch. Hotellet är den första av Strawberrys (tidigare Nordic Choice Hotels) egendomar som lanserar den här funktionen.
Lanseringen av rumsnycklar i Apple Wallet är ett samarbete med ASSA ABLOY G

Room for Gaming, Quality Hotel Globe

Nordic Choice Hotels lanserar Room for Gaming - först i Norden med rum för alla gamers

Den 8 november 2022 öppnade Nordic Choice Hotels för första gången någonsin upp bokningen av sina Room for gaming rum på Quality Hotel Globe. Hotellrummen är nyrenoverade och i samarbete med Telia och GSIGN designade för att möta behoven i en växande målgrupp som bara växer. Room for Gaming erbjuder något för alla gamers på resande fot, oavsett om de är ute efter sport, hobby eller underhållning.<

Uppdatering om IT-situationen på Nordic Choice Hotels med anledning av onsdagens datavirus

Natten till den 2 december drabbades Nordic Choice Hotels IT-system av en virusattack. Viruset påverkade systemet för bokningar, in- och utcheckning samt betalningslösningar. Efter händelsen har man arbetat dygnet runt med interna och externa resurser för att få en överblick över attackens omfattning, samt återställa systemen så att driften av hotellen kan återgå till det normala.

Blocket Jobb hjälper till att hitta arbete åt Nordic Choice-medarbetare

Blocket Jobb hjälper till att hitta arbete åt Nordic Choice-medarbetare

För att underlätta för arbetsgivare har Blocket Jobb tagit fram initiativet “talanger sökes och talanger finnes”. Det handlar om att matcha företag som tvingas varsla med företag som fått ett ökat behov av personal. Först ut att använda tjänsten är Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotel hjälper medarbetare i jobb genom digital jobbförmedling

Hotell- och restaurangbranschen är hårt drabbad av Covid-19. Gäster och därmed intäkter försvinner vilket resulterat i att många medarbetare tyvärr tvingats lämna sina anställningar. I väntan på att situationen förbättras så att medarbetarna kan komma tillbaka så satsar nu Nordic Choice Hotels på en digital jobbförmedling.

Konferensrummet Santiago Bernabéu på Quality Hotel™ Friends är ett av många rum som du kan boka genom den nya funktionen.

Framtiden har nu nått konferensvärlden - Onlinebokning förenklar för konferensbokare

Utvecklingen i samhället går i rekordfart. Allt fler områden digitaliseras. Människors och företags vardag förenklas. Ett område som varit undantaget från denna utveckling är konferenser. Nordic Choice Hotels lanserar nu en onlinetjänst för bokning av konferenslokaler, utrustning och mat. Tjänsten är den första i sitt slag och har under lång tid varit efterfrågad av konferensbokare.

Nordic Choice Hotels i nytt samarbete kring klimatsmarta on-demand transporter

Nordic Choice Hotels i nytt samarbete kring klimatsmarta on-demand transporter

Med fokuset att erbjuda hotellgästen upplevelser som förhöjer och förenklar hotellvistelsen samtidigt som den bidrar till att styra samhället i en grön riktning så har Nordic Choice Hotels ingått ett samarbete med MobilityTech-bolaget AYO om installation av el-scootrar på 82 av sina hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Christian Lundén, innovationschef Nordic Choice Hotels, tar emot utmärkelsen Hotel Visionary Awards i San Diego. Bild: Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels vinnare av Hotel Visionary Awards 2018

Nordic Choice Hotels har vunnit pris i San Diego för sina innovativa tekniklösningar inom hotellbranschen. Utmärkelsen Hotel Visionary Awards delas ut av Hospitality Technology (HT) magazine och hedrar hotellföretag för deras prestationer, visioner och ledarskap inom teknisk innovation.

Nordic Choice Hotels lanserar ny mobilapp.

Kraftigt ökande mobiltrend bland skandinaver

På ett år har hotellbokningar via mobilen fyrdubblats för Nordic Choice Hotels. För att förenkla för gästerna lanserar därför Nordic Choice Hotels som första nordiska hotellbolag en helt ny app.

Visa mer