Gå direkt till innehåll

Regioner: Västra Götaland

Comfort Hotel växer i Göteborg

Comfort Hotel växer i Göteborg

Under 2023 totalrenoveras Quality Hotel Panorama i Göteborg. Hotellets insida förändras fullständigt och fastighetens fasad byts. Som ett resultat av renoveringen så kommer också hotellet byta hotellkedja från Quality Hotel till Comfort Hotel.

Quality Hotel Match

Nu öppnar Quality Hotel Match - en lysande stjärna vid Vätterns södra strand

Hållbarhet, gästupplevelse och god mat i fokus när Nordic Choice Hotels öppnar sitt fjärde hotell i Jönköping. Med direkt anslutning till det historiska tändsticksområdet med sina 17 våningar och magnifik utsikt över Sveriges näst största sjö blir det ett nytt landmärke i staden. 
Hotellet som började byggas 2018 etableras under Nordic Choice Hotels varumärke Quality och rymmer 229 hotellrum, 1

Quality Hotel Prisma i centrala Skövde rekryterar Daniel Löfgren som ny VD

Quality Hotel Prisma i centrala Skövde rekryterar Daniel Löfgren som ny VD

Med fullt fokus på att accelerera verksamheten ut ur pandemin börjar Daniel Löfgren sin roll som VD och hotelldirektör på Quality Hotel Prisma i Skövde. Han kommer senast från en roll som Regionchef hos Sängjätten AB där han jobbat sedan 2016.
- Daniels energi och personlighet passar väl in hos oss och hans mångåriga erfarenhet från sälj- och marknadsföring såväl som inom besöksnäringen kommer

Clarion Hotel The Pier

Clarion Hotel The Pier gör sig redo för öppning på Lindholmen

Nordic Choice Hotels nya göteborgshotell på Lindholmen har fått ett namn. Om ett år öppnar fullservicehotellet Clarion Hotel The Pier vid kajen och i direkt anslutning till innovationscentret Uni3 by Geely.
I april kunde Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen tillsammans med VD:n för fastighetsägaren GIC Management AB Gang Wei presentera det nya hotellprojektet på Lindholmen i Göteborg. Nu

Quality Hotel 11

Förarbyte för Quality Hotel i Göteborg

Quality Hotel 11 med klassiska Eriksbergshallen samt Quality Hotel Winn på Hisingen i Göteborg får nya chefer. Två erfarna interna stjärnskott som genomgått Nordic Choice Hotels högsta ledarskapsprogram får nya utmaningar.

Nya Clarion Hotel i Göteborg

Göteborg får ny skyline när Draken väcks till liv

Nu är det klart att klassiska biograf Draken i Göteborg blir del av den prisbelönade hotellkedjan Clarion Hotel. Den 33 våningar höga byggnaden kommer att rymma 453 hotellrum varifrån man har en fantastisk utsikt över staden och hamninloppet. Hotellets juvel blir den bevarade och ikoniska biografen Draken.

Karl Bundgaard

Göteborgare vinnare i nordisk hotellkocktävling

I knallhård konkurrens tog Clarion Hotel Post-kocken Karl Bundgaard hem segern bland hundratals av Nordic Choice Hotels kockar i Norden. Den vinnande rätten kommer i juni serveras deltagarna på världens främsta högnivåmöte om mat, hälsa och hållbarhet i Stockholm.

Beat food for progress i Alingsås utsedda till Västra Götalands mathjälte

Idag korades Beat food for progress i Alingsås till Västra Götalands mathjälte vid en tillställning på Clarion Hotel Post i Göteborg. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.

Petter Stordalen och Marie Söderqvist utser Västra Götalands mathjälte

Tisdagen den 13 maj korar Petter Stordalen och Livsmedelsföretagens VD Marie Söderqvist Västra Götalands mathjälte. Under april månad har jakten pågått att finna de lokala hjältarna som dagligen arbetar med produkter, tjänster eller initiativ som främjar bra lösningar inom mat, hälsa och hållbarhet.

Söker Skaraborgs bästa lösningar för hållbar mat

Local EAT Award är ett nytt pris som uppmärksammar Sveriges bästa lösningar för hållbar och hälsosam mat. Vinnaren belönas med 100 000 kronor. Åsa Vlk som är hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Majoren och Quality Hotel Prisma i Skövde är övertygad om att vinnaren finns i Skaraborg.