Gå direkt till innehåll

Regioner: Stockholm

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken på Marcusplatsen i Sickla

Historisk tapetfabrik inspiration när nytt hotell öppnar

Klockan 12:00 idag öppnades dörrarna för de första hotellgästerna på Sicklas nya mötesplats Clarion Collection Hotel Tapetfabriken. Hotellet som hämtat inspiration från den tidigare hyresgästen från 1906 Kåbergs tapetfabrik har trots pandemin blivit en favorit bland Stockholms hotellbokare med både många övernattande gäster och möten.

Ledare påväg till nya utmaningar. Från vänster Sam Radstake Nissen och Robin Azad.

Direktörsswop för Comfort Hotel

Sam Radstake Nissen blir hotelldirektör för skandinaviens första nollenergihotell Comfort Hotel Solna som öppnar 1 april och Robin Azad tar över ansvaret för Comfort Hotel Kista.

Clarion Hotel öppnar i Södertälje

Clarion Hotel öppnar i Södertälje

Hösten 2023 öppnar Clarion Hotel ett nytt hotell i Södertälje. Det blir hotellkedjans första i stan och målsättningen är att skapa stans populäraste mötesplats.

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken i Sickla beräknas stå klart i början på 2021. Foto: Visionsbild Atrium Ljungberg/ WTR.

Nordic Choice Hotels hotellprojekt i Sickla växer

Just nu pågår bygget av det nya hotellet Clarion Collection Hotel Tapetfabriken för fullt i Sickla, strax utanför centrala Stockholm. Hotellet beräknas stå klart i början på 2021. I takt med att Sickla utvecklas och expanderar ökar också efterfrågan på hotell i området. Därför förstärker Nordic Choice Hotels nu sin satsning och utökar hotellet med ytterligare 3000 kvadratmeter, motsvarande 80 rum

Inte fula nog för Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels trappar upp kampen mot matsvinnet

​Nu tar Nordic Choice Hotels upp kampen mot matsvinn. Från och med idag den 5 juni, på själva Världsmiljödagen, kommer Nordic Choice Hotels Stockholms-hotell att välja “ugly food” som en del i arbetet med att reducera matsvinn och minska miljöpåverkan.

Vicotria Wassborn mottagare av Upcoming Executive Assistant Award 2018

För sjunde gången delades Nordic Choice Hotels årliga utmärkelse, ”Upcoming Executive Assistant of the year”, ut i samband med Företagsuniversitetets konferens Vidgade Vyer. Årets vinnare blev Victoria Wassborn, Executive Assistant på Nordic Capital Funds.

Ny VD på designhotellet Nordic Light

Nordic Light Hotel i Stockholm har fått ny VD och hotelldirektör. Det är hotellkonsulten David Bergling som handplockats till uppdraget. David kommer närmast från verksamhet i det egna bolaget Summerbird AB som bland annat varit med att etablera hotellen Ett Hem och Sandhamn Seglarhotell.

Effektivt vapen mot skolornas matsvinn prisas

Effektivt vapen mot skolornas matsvinn prisas

Det blev IT-lösningen Måltidsoptimering från QualiFare Consulting AB som blev regionsvinnaren av Local EAT Award 2016. Genom att koppla samman skolornas frånvarosystem med skolköken så anpassas antalet måltider som lagas efter hur många elever som ska äta. Genom lösningen kan skolornas matsvinn kraftigt minskas och därmed påfrestningarna på miljön.

Mjölbyföretaget Food for Progress utsedda till östra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar

Idag korades Mjölbyföretaget Food for Progress till östra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar vid en tillställning på Quality Hotel Ekoxen i Linköping. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under våren som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett mentormöte med entreprenören Petter A Stordalen.

Kostenheten i Södertälje utsedda till svenska mathjältar

Idag korades Kostenheten i Södertälje till svenska mathjältar för region storsverige vid en tillställning på Clarion Hotel Arlanda Airport. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.