Gå direkt till innehåll

Regioner: Skåne

Jessica Johansson

Jessica Johansson ny kapten för Clarion Collection Hotel Fregatten

Det blir helsingborgaren Jessica Johansson som tar över kompassen för att navigera Fregatten mot nya mål. Jessicas resa har fram till nu gått via The Wedding Planning Academy i London, marknads- och försäljningschef i Bryssel till Business Opportunity Manager i Falkenberg. Nästa destination är Varberg och rollen som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Fregatten.

Anna Reilly från Clarion Hotel & Congress Malmö Live utvald att  besöka barncenter mot människohandel i Kambodja

Anna Reilly från Clarion Hotel & Congress Malmö Live utvald att besöka barncenter mot människohandel i Kambodja

Med start den 17 september så besöker Anna Reilly från Clarion Hotel & Congress Malmö Live center i Kambodja som arbetar för att rädda barn från människohandel. Fältbesöket är en del i Nordic Choice Hotels och hotellets arbete tillsammans med UNICEF med projektet Sweet Dreams som hjälper barn som riskerar att, eller redan har hamnat i människohandel.

Happy Onion Farm

Urbana jordbrukare vinner nordiskt hållbarhetspris

Det blev det urbana jordbrukskooperativet Happy Onion Farm i Malmö som tog hem regionspriset för södra Sverige i Local EAT Award 2016. Nu går de vidare i tävlingen och har chansen att ta hem huvudpriset på 100 000 kronor och mentormöte med entreprenören Petter Stordalen.

Scandinavian Aquasystems AB utsedda till södra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar

Idag korades Scandinavian Aquasystems AB till södra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar vid en tillställning på Quality Hotel Grand i Kristianstad. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under våren som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett mentormöte med entreprenören Petter A Stordalen.

Marmeladmakeriet i Helsingborg utsedda till Skånes mathjälte

Idag korades Marmeladmakeriet i Helsingborg till Skånes mathjälte vid en tillställning på Comfort Hotel Malmö. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.

Petter Stordalen och Marie Söderqvist utser Skånes mathjälte

Tisdagen den 13 maj korar Petter Stordalen och Livsmedelsföretagens VD Marie Söderqvist Skånes mathjälte. Under april månad har jakten pågått att finna de lokala hjältarna som dagligen arbetar med produkter, tjänster eller initiativ som främjar bra lösningar inom mat, hälsa och hållbarhet.