Gå direkt till innehåll

Regioner: Östergötland

Nordic Choice Hotels etablerar ny hotellkedja i Linköping

Nordic Choice Hotels etablerar ny hotellkedja i Linköping

Med Linköpings mest centrala cityläge så öppnar den 13 september Comfort Hotel Linköping City. Det blir hotellkedjans första hotell i stan och förutom cityläge erbjuder man prisvärt boende och restaurang med smårättskoncept. Baren i restaurangen och hotellet kommer att bli självklara mötesplatser för både Linköpingsbor och ditresta.

Bild: Nordic Choice Hotels

Fest när Stordalen invigde nytt Linköpings-hotell

Stämningen var på topp bland de 500 gästerna när Quality Hotel The Box invigdes i Linköping igår kväll. På plats var bland andra Nordic Choice Hotels grundare Petter A Stordalen och Kristin Kaspersen som var konferencier. Gästerna fick uppleva det nya hotellet med dess olika faciliteter och provsmaka restaurangens mat samtidigt som de bjöds på förstklassig underhållning av bland annat Hoffmaestro.

Linköpings populäraste hotell skyltar om

Linköpings populäraste hotell skyltar om

Linköping får en ny hotellkedja när Priceless idag byter hotellkejda och namn. Det nya namnet blir Clarion Collection Hotel Slottsparken och blir del av Clarion Hotel.

The Box Hotel

Nordic Choice Hotels köper tre hotell i Linköping

Idag den 6 december övertar Nordic Choice Hotels Best Western Hotel Linköping, Best Western Plus Priceless Hotel och ägandet i det nya The Box Hotel. Tillsammans med Quality Hotel Ekoxen blir därmed Nordic Choice Hotels marknadsledande i Linköping.

Mjölbyföretaget Food for Progress utsedda till östra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar

Idag korades Mjölbyföretaget Food for Progress till östra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar vid en tillställning på Quality Hotel Ekoxen i Linköping. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under våren som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett mentormöte med entreprenören Petter A Stordalen.

Kostenheten i Södertälje utsedda till svenska mathjältar

Idag korades Kostenheten i Södertälje till svenska mathjältar för region storsverige vid en tillställning på Clarion Hotel Arlanda Airport. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.