Gå direkt till innehåll

Regioner: Blekinge

Quality Hotel Match

Nu öppnar Quality Hotel Match - en lysande stjärna vid Vätterns södra strand

Hållbarhet, gästupplevelse och god mat i fokus när Nordic Choice Hotels öppnar sitt fjärde hotell i Jönköping. Med direkt anslutning till det historiska tändsticksområdet med sina 17 våningar och magnifik utsikt över Sveriges näst största sjö blir det ett nytt landmärke i staden. 
Hotellet som började byggas 2018 etableras under Nordic Choice Hotels varumärke Quality och rymmer 229 hotellrum, 1

Scandinavian Aquasystems AB utsedda till södra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar

Idag korades Scandinavian Aquasystems AB till södra Sveriges mat- och hållbarhetshjältar vid en tillställning på Quality Hotel Grand i Kristianstad. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under våren som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett mentormöte med entreprenören Petter A Stordalen.

Kostenheten i Södertälje utsedda till svenska mathjältar

Idag korades Kostenheten i Södertälje till svenska mathjältar för region storsverige vid en tillställning på Clarion Hotel Arlanda Airport. Det var efter en tävling som pågått i Sverige och Norge under april månad som de regionala vinnarna av Local EAT Award nu utsetts och har chansen till 100 000 kronor och ett möte med tidigare presidenten Bill Clinton.