Gå direkt till innehåll
Bild: Petter A Stordalen

Bild -

Bild: Petter A Stordalen

Nordic Choice Hotels
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Nordic Choice Hotels
Filformat:
.jpg
Storlek:
5616 x 3744, 10,9 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Jonathan Blom

Jonathan Blom

Presskontakt Communications Advisor +46 76 108 01 32
Vera Bartholdsson

Vera Bartholdsson

Presskontakt Creative PR Advisor +46 76 108 01 32
Kenneth Hultgren

Kenneth Hultgren

Presskontakt Head of Communications +46 76 108 01 32

Relaterat innehåll

Petter A Stordalen

Pressinbjudan: Petter Stordalen presenterar nya ministrar

På plats i Almedalen kommer entreprenören Petter A Stordalen presenterar en toppning av Stefan Löfvens lag. Det är fem nya ministrar som var och en utmärkt sig för sitt engagemang som de kombinerat med stor genomförandekraft.

Nordic Choice Hotels vinner jättekontrakt vid Copenhagen Airport

Nordic Choice Hotels vinner jättekontrakt vid Copenhagen Airport

Lång och solid erfarenhet från att driva flygplatshotell bidrog till att Nordic Choice Hotels vann kontrakten för två hotell vid Copenhagen Airport. Den 1 april blir det nuvarande flygplatshotellet ombyggt till ett high-end Clarion Hotel, och samtidigt startar bygget av ett nytt Comfort Hotel med 500 rum och ett 3000 kvm stort konferenscenter.

​Nordic Choice Hotels är Sveriges hbtq-vänligaste arbetsplats

​Nordic Choice Hotels är Sveriges hbtq-vänligaste arbetsplats

Fackförbundet Unionen verkar för ett öppet arbetsliv och prisar nu 2016 års hbtq-vänligaste företag – Nordic Choice Hotels. I nomineringen står det bland annat att Nordic Choice Hotels bedriver ett ambitiöst arbete för lika rättigheter och möjligheter oavsett sexuell läggning, könsidentitet och könsuttryck.
Unionens hbtq-pris har delats ut sedan år 2011 och några av de tidigare vinnarna är Sode

The Box Hotel

Nordic Choice Hotels köper tre hotell i Linköping

Idag den 6 december övertar Nordic Choice Hotels Best Western Hotel Linköping, Best Western Plus Priceless Hotel och ägandet i det nya The Box Hotel. Tillsammans med Quality Hotel Ekoxen blir därmed Nordic Choice Hotels marknadsledande i Linköping.