Gå direkt till innehåll
Bild: Ali Popal och Petter Stordalen.

Bild -

Bild: Ali Popal och Petter Stordalen.

Nordic Choice Hotels
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Nordic Choice Hotels
Filformat:
.jpg
Storlek:
2500 x 1484, 1,06 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jonathan Blom

Jonathan Blom

Presskontakt Communications Advisor +46 76 108 01 32
Vera Bartholdsson

Vera Bartholdsson

Presskontakt Creative PR Advisor +46 76 108 01 32
Kenneth Hultgren

Kenneth Hultgren

Presskontakt Head of Communications +46 76 108 01 32

Relaterat innehåll

Nordic Choice Hotels i samarbete med Rådgivningsbyrån kring migrationsrättsfrågor

Nordic Choice Hotels har ingått ett samarbete med Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar i Sverige samt den norska organisationen NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere) om rådgivning och bistånd till medarbetare som riskerar utvisning från Sverige och Norge. Samarbetet har fått namnet Ali-hjälpen och är uppkallat efter en medarbetare på Clarion Hotel Wisby som riskerat utvisning.

Ali Popal utses till Årets medarbetare på Nordic Choice Hotels Vinterkonferens.

Nordic Choice Hotels inrättar advokathjälp för utvisningshotade medarbetare

Nordic Choice Hotels inrättar en hjälpfunktion dit medarbetare som riskerar utvisning kan vända sig för att få advokathjälp. Funktionen är ett resultat av att många av koncernens hotell har medarbetare som fått utvisningsbesked. En av dem är Ali Popal i Visby. Den inrättade funktionen bär därför hans namn Ali-hjälpen.

Petter Stordalen mottagare av Stockholms Handelskammares Boosting the Capital-pris

Petter Stordalen mottagare av Stockholms Handelskammares Boosting the Capital-pris

Under en ceremoni på Stockholms Handelskammare presenterades idag Petter Stordalen som vinnare av organisationens Boosting the Capital-pris. Prisets syfte är att uppmärksamma initiativ som bidragit till att göra huvudstadsregionen mer innovativ, inkluderande och utåtriktad. Stordalen fick priset med anledning av hans initiativ med juridisk rådgivning för utvisningshotade medarbetare.